31DC2019 – 28 Inspired By A Flag

Dit was wel een dingetje hoor. Ieder jaar weer. Ik vind vlaggen niet inspirerend. Sommige hebben maar 1 kleur. Vele 3, en dan nog eens een hele hoop rood, wit en blauw. Wat moet je daar nou weer mee? En na veel hopeloosheid raakte ik toch een beetje geinspireerd. Meestal wil ik iets ingewikkelds doen wat dan toch niet helemaal lukt. Voor polka dots maakte ik een nailart die heel simpel is om te maken, maar er toch onwijs leuk uitziet. En ik bedacht me dat ik dat nog wel eens kon doen.

2012 – 2013 – 2014 – 2015 – 2016 – 2017 – 2018

Streepje wit, streepje rood en een streepje blauw. Wat oranje en wat gouden stipjes en klaar. Iedereen kan dit maken toch? Door de horizontale strepen lijkt het misschien meer de franse vlag dan de nederlandse. Ehh.. Ja daar heb ik geen antwoord op. Verticale strepen vond ik niet leuk voor de nailart. En mss wel een knipoogje naar mn franse vriend?

Leave a Reply

Your email address will not be published.