#31DC2018 – Nope Part 2 – LSD

Ik keek uit naar het thema regenboog, omdat ik inspiratie had die ik onwijs gaaf vond, ik wist alleen niet zo goed hoe ik het naar mijn nagels moest vertalen. Uiteindelijk maakte ik deze nailart, maar daarvoor had ik toch wel een paar pogingen nodig. De eerste nailart die ik maakte was deze. Een nailart die in mn omgeving goed ontvangen werd, maar omdat het niet leek op wat ik in mn hoofd had, kwam deze niet tijdens de challenge online.

Mensen vonden het lekker kleurrijk en ook een beetje trippy. Ik heb zelfs gehoord dat iemand aan LSD moest denken. Op een bepaalde manier vind ik de nailart niet kleurrijk geneog geworden. Te groen ofzo. Er hadden denk ik meer stapjes tussen rood, geel en oranje moeten zitten. Ook de overgang tussen groen, blauw en paars niet zo. Maar als ik keek naar de banen vond ik dit al wel te veel. Dat betekende smallere strepen kleur. En ik vond het al zo lastig.

Ik maakte deze nailart door ‘gewoon’ in het midden van mn nagels te beginnen met een kleur, en ik had een volgorde bepaald, en dan maar streepje voor streepje op mn nagels te zetten met een klein kwastje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.