Nailart – Gold on Top

Een van mn favo nailarts van de challenge was de watermarble. Een rottechniek die moeilijk onder de knie te krijgen is. Ik vind het leuk om te doen, maar liquid latex of niet, het blijft een gigantisch zooitje. Ik vind de watermarble die ik maakte best wel goed gelukt. Ik was aan het kijken naar de watermarble van vorig jaar en zag dat ik er nog een vinyl overheen heb gedaan. Dat vond ik best een goed idee van mezelf. Wnat ik vind het resultaat eigenlijk best wel gaaf.

Hier nog even de normale watermarble. Ik heb er wel een paar deukjes en butsen en gaatjes in hier in daar, dus ik heb geprobeerd om de vinyls zo veel mogelijk daar langs te leggen, zodat de lak over de stomme plekjes heen zit.

Nou was het een beetje gek, want mijn nagels zijn langer dan de vinyls. Dus ik heb zelf met striping tape lijntjes gemaakt alsof de vinyl doorloopt. Maar ik vind de vinyls best tricky nog. Misschien is het omdat ik ze al wel een jaar of 3 of misschien wel 4 inmiddels heb. Toendertijd waren ze nog heel nieuw. Ik vond ze lastig om op mn bolle nagels goed overal aan te drukken, dus hier en daar is er lak onder gegaan. Dat is denk ik mn grote frustratie met de vinyls; dat je soms geen rechte lijnen krijgt. Vooral op mn middelvingernagel; daar lijkt het alsof de vinyl scheef is vind ik. De ruimten van waar je de watermarble ziet is ongelijk. Ik baal er wel een beetje van dat de gouden lak een beetje heeft gebloed op mijn pink. Ik had te weinig topcoat op mn kwastje zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.