31DC – Galaxy – Warp 6, Engage

Het is eigenlijk best lang geleden dat ik een galaxy nailart gemaakt heb, dat ik vergeten was hoe mooi ze kunnen zijn. Ik wilde er dit jaar een beetje een draai aan geven. En gezien ik nu Star Trek Voyager aan het kijken ben.


Ik begon met een zwarte lak. Daarover sponste ik OPI It’s My Private Jet, en Orly Rococo A go go, Orly Rock The World, OPI Stirfried Eggplant, Finger Paints Palette of Perfection, OPI Next stop.. the bikini zone, Lacquester Pelican Grey en Deborah Lippmann Mermaids Kiss. Wat die lakken allemaal gemeen hebben is dat ze glassflecks bevatten. Dat zijn de reflecterende deeltjes die je ziet. Ik heb verder nog een aantal neon gloss lakken van P2 gebruikt om extra kleur te geven. Dit zijn lakken die doorzichtig zijn maar een kleurtje hebben. OPI noemde ze sheer tints.

Als extra heb ik nog een zilvere holo topcoat gebruikt. Ik gebruikte er een van Flormar. Daarom wilde ik graag foto’s maken in de zon.
Ik wilde er graag nog iets extra’s op maken. Ik vond het een beetje kaal. Ik besloot de Enterprise na te maken.

Comments

  1. Reply

    Wauw dit ziet er mooi uit

Leave a Reply

Your email address will not be published.