Glam Nails Challenge May – 23 Milky Way

Milky Way. Man man man wat vond ik dit lastig. Ik heb van alles geprobeerd en ik heb denk ik mn nagels al 4x gelakt met ILNP Interstellar en iedere keer heb ik de poging verpest en toen verloor ik mn moed een beetje. Dus inderdaad het is geen Mei meer, en het duurde ruim een week voor ik weer inspiratie had. Ik had geen beeld in mn hoofd van wat ik wilde maken. Behalve het realistisch namaken wist ik echt helemaal niets en dat eerste lukte in eerste instantie niet. Daar had ik een aantal pogingen voor nodig.

Ik heb mn tafel volgezet met holo’s. Eerst in het paars en daarna meer blauw.

So this theme was very dificult for me. I didn’t have an idea of what I wanted to make. Just none. And the more I looked up pictures, the more discouraged I got. I couldn’t rhyme it in my head. And I just painted my nails in ILNP Interstellar (both for the name and the polish, because it’s a perfect galaxy base too). And then just messed up the nailart.

In the end I looked up a whole lot of holographic polishe. I started with purple and then got more blue ones. I have all sorts of different holo and i’m amazed at the depth it has.. even with the matte topcoat! And how well you see the holo with matte topcoat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.