#31DC2018 – 22 Inspired By A Song – Bloodstone

Dit is zo’n thema waar ik het volgens mij voor mezelf moeilijker maak. Ik wil eigenlijk een ding als titel. Iets waar ik iets mee kan. Geen gevoel oid. En dan wil ik eigenlijk een nailart maken waarbij ik ongeveer hetzelfde kan maken op al mn nagels. Ik ben niet zo’n fan van een soort stripje op mn nagels. Dat elke nagel een ander deel van het verhaaltje heeft.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

Fun. – Some Nights || Pharell – Happy || J Lo – Luh Ja Papi

2015 – 2016 – 2017

Mark Feehily – Butterfly || Tarja – My Little Phoenix || Imagine Dragons – Thunder

Ik ben eigenlijk vooral geinspireerd door de titel. Bloodstone is een andere naam voor Heliotroop. Maar als ik op heliotroop zoek, krijg ik vooral de paarse plant. Ik kwam DEZE foto tegen en dat werd mn inspiratie voor de nailart.

Ik begon met een groene basis. Ik gebruikte Catrice – Emerald Bay. Daarover gebruikte ik de distress techniek en Essende the green and the grunge voor wat donkerdere stukken. Met een sponsje en een grasgroene en lichtgroene lak maakte ik wat diepte. Best een ok basis al zeg ik het zelf.

Met een sponsje en een rode lak sponste ik de kenmerkende rode gedeeltes van de steen. Ik mengde de rode lak met wat oranje en met een klein kwastje bracht ik stipjes aan. Zo is de rode kleur intenser en ziet het er meer uit zoals ik op de foto’s zag van de steen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.