ABC – O is for Occult

Dit is ook zo’n nailart waarvan ik meerdere pins op pinterest heb en het is zo’n thema dat ik al tijden wilde maken, en dan loopt natuurlijk alles in de soep. Mijn eerste nailart voor dit thema maakte ik met wit. Ik had foto’s gemaakt en ging door met de challenge.. tot bleek dat de foto’s niet op mn SD kaart te bekennen waren. Shit. Wat nu? Ja opnieuw beginnen. Ik besloot voor bronze accenten te gaan ipv wit. Ik kon laatst niet slapen en ipv in bed 1,5u te wachten tot mn wekker ging, ben ik gaan nailarten. Ja, maar toen was ik ook niet helemaal helder en verprutste de nailart door ipv de matte zwarte lak te pakken, een glanzende zwarte lak te pakken. En dat proberen te corrigeren met matte topcoat. Ik kon wel gillen. Maar ja, het was fijn mn eigen schuld. Dus dit is een beetje een prutshoop, maar het moet maar. Ik voel toch een beetje de hete adem in mn nek. Ik heb tot eind Augustus om deze ABC challenge af te maken. Daarna begint het jaarlijkse #31DC festijn weer!


Comments

  1. Reply

    Looks good 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.