31DC2020 – 19 Galaxy – Carina Nevel

Met het wisselen van de seizoenen is mn systeem echt kompleet van slag. Mn lijf doet overal zeer en ik ben overweldigd moe. Dus ik heb denk ik nu twee weken geen nailart gemaakt. Vandaag was ik vrij en heb ik zowaar inspiratie gevonden. de Carina Nebula. Twee jaar geleden heb ik eigenlijk ontdekt dat dit thema ook gewoon kan betekenen dat je een galaxy namaakt, dus ik heb even flink gezocht naar een leuke nevel.

Dit was voor ik de topcoat erover ging doen. Kijk even naar het verschil tussen met en zonder topcoat. Ik hou daar zo van.
https://www.instagram.com/p/CKouwg5HgKL/
Laatst kocht ik trouwens een prachtig boek vol nevels. Nog genoeg inspirate voor een hele hoop galaxy nailarts <3
Ik begon met een gradient van mintgroen naar donkerblauw, deed daar een holografische glittertjes topcoat over en begon daarna te tekenen. Maar als je dat tekenen weglaat en er een paar witte stipjes opzet als sterren, lijkt het in een handomdraai ook al op een galaxy nailar.t

Comments

  1. Reply

    OMG that is super amazing, I love it 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.