#31DC2018 – 11 Polka Dot – Rose Gold In Stitches

Polka dot vind ik altijd een suf thema. Ik wilde altijd iets anders maken. Dit keer wilde ik het heel simpel houden. 1 basiskleur met stipjes. Niet eens in een patroon, maar gewoon lekker random.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.
2012 – 2013 – 2014

2015 – 2016 – 2017

Ik ging voor een kleur die ik al in geen jaren heb aangeraakt. Essie In Stitches. Ik kocht deze zelfs bij een webshop die niet eens meer bestaat. Uit de tijd dat je nog verschil had bij Essie tussen drogisterij- en salonlak. Dit is een van die salonlakken. Naast het kwastje is de formule ook iets anders. Het is een hele mooie warme lak. Ik vond een rose gold lak er mooi bij passen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.