#31DC2018 – 01 Red – Flowers

HOE is het alweer september? Het is iets waar ik ieder jaar wel weer naar uit kijk. Het is alweer het 7e jaar dat ik meedoe, en ook al heb ik dit jaar bijster weinig nailart gemaakt, wil ik het niet aan me voorbij laten gaan. Op een bepaalde manier vind ik rood altijd een van de lastigste thema’s. Ik keek eens door alle nailarts die ik op instagram had gesaved en haalde daar inspiratie uit.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

2015 – 2016 – 2017

 


Ik begon met China Glaze Cranberry Splash. Een lak uit een setje van 3? volgens mij van een kerst collectie van.. 6 jaar geleden? Ik heb al in geen eeuwigheid meer China Glaze gekocht. Het is al een tijd geleden dat ze leuke lakken uitbrachten en ik vind ze steeds duurder worden en als je 7,95 betaalt voor een flesje China Glaze leg ik eigenlijk net zo lief 2 euro bij voor een indielak die vol zit met (holografische) glitters in de mooiste combinatie’s.

Ik draag bijna nooit rode lak, en dus ben ik door mn laatjes gegaan, op zoek naar een lak die ik al lang niet meer had aangeraakt. Ik kwam bij deze rode metallic lak uit. De shimmers erin zijn meer roze, of lijkt dat maar door de zon? Ik bracht 2 laagjes aan en daarna ben ik met een klein kwastje en wat witte lak aan de slag gegaan. Het was heel erg denken, want hoe moesten de bloemen eruit komen te zien? Ik moest eerst de witte vlakken tekenen en daarna kon ik pas de lijntjes maken. Ik maakte een schetsje en ging aan de slag. Stom genoeg ben ik vergeten een sneldrogende topcoat over de rode lak te doen, waardoor het wit soms een beetje rood werd. Daarna heb ik zo goed mogelijk dunne zwarte lijntjes proberen te make. Nou niet superdun, maar het moest er maar mee door.

 

 

Daarna heb ik er nog een matte topcoat overheen gedaan. Oh mensen ik heb echt een fatsoenlijke matte topcoat nodig. Deze van Essence is echt geen succes. Deze doet er echt 10 minuten over om matte te worden. Maar waarom? Ik heb echt 5 flesjes matte topcoats weggegooid omdat ze allemaal ingedroogd waren. Heeft iemand nog tips?

Comments

  1. Reply

    echt heel mooi gemaakt πŸ˜€ ben nu al benieuwd naar al je andere art πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.