#31DC2018 – 02 Orange – Aztec

Om eerlijk te zijn vond ik oranje als thema niet veel makkelijker. Ik heb nog minder oranje lakken dan dat ik rode lakken heb. Het was even zoeken maar ik bedacht me dat ik een hele mooie felle oranje lk van Illamasqua heb.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

2015 – 2016 – 2017

 

Gamma heet deze oranje lak en dekt fijn met 2 laagjes. Ik vind het een mooie kleur maar weer niet of het niet te oranje boven is.

Maar, wat moest ik er nou overheen maken? Ik besloot voor aztec te gaan. Ik deed mn best om kleine witte driehoekjes te maken, maar die werden groter dan ik had gewild. En alleen wit vond ik te saai. Dus koos ik voor een contrasterende kleur en dat werd een mooie turkooise lak van kiko.

Ik ben er nog niet over uit of ik de nailart mooi in eenvoud vind of net ietse saai, maar ik was er eigenlijk zeker van dat als ik er nog meer bij zou maken, ik de nailart niet meer mooi zou vinden. Wel vind ik de nailart matte mooier. En ugh. Ik heb echt een nieuwe matte topcoat nodig. Die essence nu in bet assortiment heeft doet er ongelooflijk lang over en wordt niet altijd matte. En die ik heb van p2 is zo streperig.Comments

  1. Reply

    love dat groen er in <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.