#31DC2018 – Nope Part 1 – Floral

Nadat ik al twee mooie bloemen nailarts heb gemaakt voor het thema rood, en zwart-wit vond ik het lastig om voor het thema floral een mooie nailart te maken. Of een die ik goed genoeg vond. Voor de challenge vond ik deze nailart niet goed genoeg, maar ik wil deze uiteraard nog wel online zetten.

Ik wilde een kleurrijke bloemen nailart maken. Ik begon met twee laagjes van Claires Neon Pastel (zo uit mn hoofd, maar ik heb het idee dat ik de naam fout heb). Ik vind het een mooie roze, peachy kleur. Fel, maar toch ook zacht. Ik heb er met paars en roze blaadjes op getekend, die heb ik omlijnd, en er blaadjes bij getekend.Ik weet alleen niet waarom ik deze kleuren gekozen heb. Ik vind het allemaal niet zo bij elkaar passen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.