31 Day Challenge 2019 – Overzicht

Oh man, het is alweer begin oktober. Het zit er weer op. Maanden keek ik er naar uit, maar nu ben ik blij dat het er op zit. Ik vergeet altijd weer hoeveel tijd en energie het kost, maar als ik zo terug kijk vind ik het toch wel onwijs leuk om allemaal bij elkaar te zien. Ik vergeet altijd hoe de verandering van zomer naar herfst effect op me heeft.

Je kan op de onderstaande plaatjes klikken om naar de blogposts te gaan en grotere foto’s te zien. Het leuke van de challenge vind ik dat het me dwingt anders te denken en zo soms pareltjes van nailarts te maken. Maar omdat het thema me soms niet zo ligt, ik ook best lelijke dingen maak. Nailarts die ik niet zo mooi vind zijn zwart/wit, metallic, animal print, glitter, half moon, en inspired by a movie. Maar ik vind ook een aantal nailarts heel goed gelukt. Een overzichtje zie je onderaan de post, maar rood, groen, paars, delicate, geometrisch, inspired by a book en inspired by a pattern lukte heel goed.

 

Hiervan zijn mijn favoriete 8 nailarts toch wel deze

Welke nailarts zijn vind jij het mooiste?

Leave a Reply

Your email address will not be published.