31DC – Green – Jade

Eigenlijk wilde ik nieuwe nailart ideeen bedenken en was het niet de bedoeling dat ik 2x hetzelfde zou maken. Vorig jaar maakte ik bij “groen” en soort marble patroon door middel van stempels met een hehe imageplate. Maar ik dacht dit jaar.. “dat kan ik toch beter?!”
Ik begon met een mintgroene lak. Minter Wonderland van Catrice zo uit mn hoofd. Ik bracht daarvan twee laagjes aan en daarover een sneldrogende topcoat.

De topcoat had ik nodig omdat ik met aceton ging werken. Op een pringles dopje deed ik een druppeltje van een witte lak en deed daar wat aceton bij om het doorzichtig te maken. Kan zijn dat het even zoeken is naar de juiste lak. Als je schilfertjes krijgt kan je het niet gebruiken. Het moet oplossen. Zodat je een witte waas krijgt. Met een penseelkwast depte ik de verdunde witte lak over mn nagels.

Hetzelfde deed ik met een tealkleurige lak. En om de randjes wat te laten overlopen “verdunde” ik ook de mintgroene lak die ik als basis gebruikte ook en depte ik over de randnes tussen wit en teal.

Daarna heb ik met wit en een dun kwastje hele dunne lijntjes getekend en er een topcoat over aangebracht


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.