31DC-Nopes 13 – Cirque – Halcyon

Ik weet niet zo goed of ik deze nailart wel leuk vind. Ik vind vooral het idee leuk denk ik. Maar vooral de nagellak is prachtig. Ik swatch niet meer echt zoveel dus ik geloof dat ik de nailart online zet zodat je de swatches kan zien. Halcyon van Cirque Colors is een lak dit echt al jaren op mn wishlist stond totdat ik deze eerder dit jaar (of is het alweer vorig jaar) kocht.

Halcyon is grieks voor ijsvogel en als ik de foto hier zo bekijk, is de nagellak wel een beetje de kleur van het buikje. Het reflecterend vermogen van deze nagellak is echt prachtig. Omdat het allemaal glassflecks zijn, dekt de lak in 3 dunne laagjes, maar absoluut streeploos.

I’m really not sure if I like the way this nailart turned out. I think I like the idea more. This is Cirque Colors – Halcyon. A Halcyon is a type of kingfisher and I remembered I had decals of a kingfisher. But from there I didn’t really have an idea of what I wanted to do with the kingfisher.

Inspired by a colour is always a finicky theme. But I’ve loved the take on this as inspired by a nailpolish colour; as in the name. But I still have trouble finding a name I’m actually inspired by. I do really truely love the nailpolish. It’s a stunning

Comments

  1. Reply

    Looks super amazing 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.