31DC – Niet Online – Watermarbles 3x

Watermarblen gaat me inmiddels wel redelijk af. Ik heb er veel gemaakt en ik heb grote puinhopen gemaakt. Regelmatig zit alles onder als ik watermarble. Maar dat betekent niet dat ik tevreden ben met elk resultaat. Ik wilde iets maken waar ik echt mn best voor moest doen.

Dit was mijn eerste poging voor de challenge. Ik koos kleuren die ik leuk bij elkaar vond staan. Maar ik was niet heel blij dat ik zulke ongelijke patronen had gecreeerd. Leuke poging, maar no bueno.


Mijn tweede poging deed ik met mn Techno Chrome lakken van P2. Ze dekken echt geweldig, en spreiden ook fantastisch op het water, maar het resultaat was niet echt wat ik wilde.


]

Dit is de nailart die ik wel online zette. Maar ik maakte er nog iets overheen wat ik niet op tijd online zette. Ik gebruikte er namelijk nog vinyls overheen. En dat resultaat vind ik eigenlijk best heel leuk geworden. Misschien geen nieuwe watermarble, maar ik vind het wel een nieuwe nailart.Leave a Reply

Your email address will not be published.