31DC – Niet Online Deel 1 – Reciprocal Gradient Stamping Dubbelvla

Tijdens de 31 Day Nail Art Challenge heb ik veel nailart gemaakt, maar niet alles is online gekomen. Niet al mn nailart vond ik bij de thema’s passen. Deze maakte ik bijvoorbeeld voor het thema ‘Delicate’. Niet gradient zoals je misschien zou denken.. Ik had wel een idee. Ik heb wel eerder reciprocal gradients gemaakt, maar ik wilde iets toevoegen; stamping.


Ik begon met een simpele gradient van licht- naar donkerroze. Daarover stempelde ik met HeHe imageplate 083.


Met striping tape en veel liquid latex maakte ik streepjes en daaroverheen een gradient.Ik weet eigenlijk niet meer welke imageplate ik gebruikt heb. Ik denk dezelfde, maar eigenlijk is het vrij lastig te zien.

Comments

  1. Reply

    […] te simpel. Toen plakte ik er striping tape op en maakte er nog een gradient en stempel overheen. En dat is deze nailart geworden, maar ik vond het te druk voor delicate. Toen probeerde ik een lieve basiskleur zoals lichtblauw […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.