#31DC2018 – 28 Inspired By A Flag – Straight Ally

Ik had echt geen idee wat ik met het thema vlag moest maken. Dat probleem heb ik elk jaar en het is ook een berg lelijke nailarts, op vorig jaar na. Toen was ik daadwerkelijk geinspireerd op een vlag.

Het lijkt een beetje op een moderne kunst achtig iets. En ik vind het een beetje een ongeluk met kleuren. Het werd niet zoals ik wilde, maar het moet er maar mee door. Ik weet niets beters.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

Corsica || Zweden || Jamaica

2015 – 2016 – 2017

UK || Denver ||White Earth Nation

 

View this post on Instagram

 

Everyone is accepted❤️ -Raquel

A post shared by A Bunch Of Queers (@lgbtq._.teen) on

Waaarooomm zijn er zoveel vlaggen? Ik snap het verschil tussen de helft niet. Ik heb het gevoel dat mensen zich in een heel specifiek hokje willen plaatsen. IK zou zeggen, gewoon jezelf zijn, en met iemand zijn waarbij je je goed voelt. Dan maakt dat hokje ook echt niets meer uit. Maar daarom mijn nailart; i support you!

Leave a Reply

Your email address will not be published.