31DC – Niet Online Part 3 – 4x -Harry Potter, Zwart Wit met Rozen, Stamping & Gradient

Meer nailart die niet online kwam tijdens de challenge. Ik heb geen idee of ik er goed aan doe om ze alsnog online te zetten, maar vandaar dat ik er 4 in 1 blogpost zet.


Voor rood had ik een leuk idee. Omdat het 1 september was en het thema rood was, wilde ik graag een rode Harry Potter nailart maken. Op 1 september gaat de Hogwarts express en dit jaar was het het jaar dat de epiloog ’19 years later’ afspeelde. Harry’s kinderen gingen naar Hogwarts en dat werd onder fans groots gevierd op Kings Cross. Ik vond mn nailart echter niet heel mooi geworden, en weet nog steeds niet of ik het wel online moet zetten, maar ik vind het idee denk ik het leukste.

Dit was mijn beginsel voor zwart wit. Ik begon met witte nagels, plakte er vinyls op, maakte daarover een gradient met zwart en grijs (wat je nauwelijks kan zien) en het was een grote prutsbende. Waarom ik vinyls niet zo graag gebruik, is omdat de lijntjes niet strak blijven. Ik vind het superirritant. Helemaal omdat die vinyls best wel duur zijn. Ik deed een poging om met een andere lak er randjes om te maken. Het ziet er vooral heel rommelig uit. Maar door de roze techno chrome lak voldeed het imo niet meer aan het thema zwart wit.

Ik probeerde er nog iets leuks van te maken met roosjes, maar ik vind ze ook niet zo mooi geworden.De nailart die ik maakte voor Rainbow werd een tie dye geinspireerde nailart. Of ik em mooi vind, weet ik niet, maar ik probeerde eroverheen te stempelen. Ik vind het leuk dat je allemaal kleurtjes hebt als basis, maar het stempelen is niet mooi gelukt. De techno chrome lakken dekken wel goed, maar vlekken nog wel een beetje.

Mijn eerste poging voor gradient was een groot experiment. Ik maakte op mijn siliconen ubermat gradients en liet die opdrogen. Daarna knipte ik ze in vormpjes en plakte die over andere gradients heen. Ik heb geen idee waarom ik voor deze kleuren gekozen heb, want het paste allemaal niet bij elkaar. Don’t know what I was thinking.

Leave a Reply

Your email address will not be published.