HP Nail Challenge – Week 4 – Ravenclaw

House pride! Ravenclaw is my house and I feel like it’s under represented. I really wanted to make a really pretty marble since the Ravenclaw nailarts I made in the past weren’t that great. This marble took a few attempts too. And for the first time ever, not because the other attempts were bad, no they’ll make it to the blog some day. But because I knew I could make something prettier.

Yay, eindelijk is mijn Hogwarts House aan de beurt. Ik ben een Ravenclaw en ik wilde nu echt eens een mooie nailart maken. Ik heb in het verleden wel eens een ravenclaw nailart gemaakt, maar die waren niet om naar huis te schrijven. Dus ik wilde eens extra mn best doen. Vandaar ook dat dit niet mn eerste poging is, maar zelfs de derde. Gelukkig niet omdat poging een en twee slecht waren. Nee die zal ik ooit nog wel online zetten. Maar ik wist dat ik een mooiere watermarble kon maken.

De lakken die ik heb gebruikt zijn
Kiko 519
Essence Too Pool For School
Essence Absolute Pure
Rimmel Precious Metal
Manhattan Midnight Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published.