31DC – Inspired By A Book – Tales of Beetle the Bard

Dit is ook weer zo’n thema waar ik de hele dag overna heb gedacht. Welk boek? Ik zat te denken; iets anders dan Harry Potter. Iets anders dan Harry Potter. Dus werd het Harry Potter. Maar ik pakte dit keer een ander boek uit de kast dan 1 van de ‘normale’ 7. Ik pakte mn kopie van vertelsels van Baker de Bard erbij.Ik denk dat als je de nailart ziet je niet eens aan Harry Potter moet denken. Ik begon mn nailart met Orly Porcelain. En daar stempelde ik met imageplate Major Dijit 11 overheen met Born Pretty stempellak 2. Met Born Pretty stempellak 6 en 7 (licht- en donkerblauw) tekende ik er blaadjes en roosjes op.

Comments

  1. Reply

    […] 31DC – Inspired By A Book – Tales of Beetle the Bard […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.