31DC2020 – 31 Recreate A Manicure You Love

Ik had echt even een paar dagen nodig om te wennen aan mijn korte nagels. Ik was eventjes zo enorm blij met mn nagellengte van mijn vorige nailart, en dat kan uiteraard maar heel eventjes duren. Ik baalde even enorm, maar ik ben ook diegene die roept dat nailart kan op elke lengte nagel. Dus dan moet ik dat ook maar gewoon doen.

Maar waar ik wel blij mee ben.. is dat dit de laatste nailart van de challenge is. Na 4,5 maanden uitloop ben ik eindelijk klaar. Ik hou van de challenge, maar dit jaar was het extra moeilijk in lockdown. Ik weet dat in september we geen officiele lockdown hadden, maar ik voelde me niet geroepen om op vakantie te gaan tussen alles door. Ik wilde tussen alle stress wel echt nailarts maken waar ik trots op kon zijn en terug op zou kijken met een goed gevoel. Dus welke nailart wilde ik na maken voor dit thema? Ik heb er zo veel opgeslagen. Ik besloot uit eindelijk -net als ik deze zomer- om binnen Nederland te blijven en voor een Nederlandse nailblogger te gaan.

So after 4,5 months I’ve finally finished the challenge. This year was hard because of covid. In between the stress I didn’t feel inspired all that often and I really wanted to make nailarts I was proud of.
I also needed some time to adjust to my nubbins. I was so happy with my long nails that when they broke, it kinda did hurt. Just emotionally tho, but I needed a bit to get over that. I have and I figured out my last nailart.

Comments

  1. Reply

    Looks great. I love the colours πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.