ABC – X is for X-ray

Ik koos in eerste instantie voor het thema ‘x-ray’ en heb echt zo’n spijt dat ik dit thema gekozen heb. Ik heb een aantal hele gave nailarts gezien, maar ik vond het zo onmogelijk om na te maken zonder dat het er raar of belachelijk uitzag. Thema Change! X-men! Nogsteeds lastig, maar het moet maar.

Ik vond het toch best lastig om Magneto’s helm met topcoat op de foto te zetten, vandaar dat ik er later een matte topcoat overheen heb gedaan. Weet niet welke ik mooier vind. Ik heb beast gemaakt met flocking powder. Iets wat ik echt al ja-ren niet meer gebruikt heb. Ik was echt vergeten wat een zooitje dat kan zijn. Vandaar dat ik op de foto’s ook nog onder de haartjes zat. Het voelt even heel grappig, maar na een uurtje is het meeste ook wel weer weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.