ABC Challenge – Wrap Up

Toen ik in maart deze challenge bedacht had ik het idee dat ik er in 2 maanden wel klaar mee moest zijn. Dat ik in augustus er nog even vaart achter moest zetten voor ik aan mn usual 31 Day Nail Challenge kon beginnen, had ik echt nooit verwacht. Ik vond het zeker leuk om te doen, maar ik heb toch wel echt spijt gehad van sommige thema’s die ik heb bedacht. Dat ik me niet creatief genoeg voelde om de nailart te maken die ik wilde. Maar om er nog even op terug te blikken, hier nog een overzicht.

Aztec – Butterfly

Cactus – Disney

Easter egg – Floral

Galaxy – Harry Potter

Ikat – Jewel

Knit – Lines

Marble – Native American

Occult – Paisley

Quartz – Reciprocal

Star wars – Tiles

Unicorn – Vinyls

Watermarble – X-men

Yellow – Zigzag

mijn favorieten
Zo terugkijkend zijn mijn favoriete nailarts zeker weten:
Easter eggs – Galaxy – Harry Potter – native American – Paisley – Quartz – Star Wars – Yellow – Zig ZagLeave a Reply

Your email address will not be published.