ABC – Y is for Yellow

Toen ik de challenge bedacht in maart, had ik niet gedacht dat ik pas eind augustus zou eindigen met de challenge. Ik had verwacht dat ik in juli echt lang en breed klaar zou zijn. Maar ik kon me in quarantaine dusdanig goed vermaken met andere dingen dat ik nailart maken glad vergeten was. Zo gebruik je eigenlijk nooit gele lak, en zo maak je binnen 2 weken tijd 2 gele nailarts. Want binnenkort begint de 31 Day Nail Challenge weer, en het tweede thema is ook geel.

Dit was mijn inspiratiefoto. Ik begon met Flormar M15. Zo’n fijne lak, ook al issie al best een aantal jaar oud. Dit zijn twee laagjes en het is zo’n toffe felle lak.

Daarna begon ik met zwarte lijnen eroverheen.
Maar ik vond dat het daarbij nog niet compleet was. Met wat witte lijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.