ABC – D is for Disney

Als ik kijk naar alle nailart die ik in de afgelopen 9 jaar heb gemaakt, dan heb ik eigenlijk vrij weinig Disney nailarts gemaakt. Waarom weet ik eigenlijk niet, want ik vind Disney eigenlijk wel heel leuk. Misschien vind ik het wel gewoon heel moeilijk om te bedenken wat ik op mn nagels wil maken dan, want ik moest ook wel heel hard nadenken bij deze. Ik wist wel welke Disneyfilm ik als inspiratie wilde gebruiken, want Moana heeft echt al heel snel mijn grote favoriet Pocahontas van van dr troon geschopt. En ik had er nog geen nailart van gemaakt. Dat moest wel veranderen. Nou ik en portretten is dramatisch. Dus wat dan? Ik gebruikte the heart of Te Fiti en de zee met polonesisch geinspireerde motieven.Comments

  1. Reply

    Very cute πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.