31DC2020 – 23 Inspired By A Movie

Van de week zag ik de film Mute met Alexander Skarsgård. Dat was zo’n film die al tijden op mn watchlist stond en ik vond de film echt geweldig. Hij spreekt in de film niet met zn stem maar met zn ogen en gezicht. Ik ben helemaal ondersteboven van de film. Zonder uitleg van de film snap je deze nailart ook niet.

Hier even snelle foto’s die ik heb gemaakt (omdat je van Netflix geen screenshots kan maken). No worries, dit zijn geen spoilers. Alexander speelt in de film Leo, die niet kan praten, maar hij uit zich op andere manieren. Onder andere door te tekenen en ook hout bewerken. Je ziet hem aan het begin van de film ook wachten op iemand en dan heeft hij ook een stukje hout en een mes in zn handen om er iets in te kerven. Zn houtsnijwerk speelt door heel de film een rol en eigenlijk wil ik ook al tijden een hout nailart maken, maar ik wist nooit wat.

Ik vind stiekem de nailart zonder topcoat toffer. Door de laagjes lijkt het in mijn ogen meer op een houtsnijwerk dan met topcoat.

Comments

  1. Reply

    This looks really good and love the effect 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.