HP Nail Challenge – Week 3 – Hufflepuff

Schijnbaar leer ik niet echt van mn fouten, want vorige week vergat ik foto’s te maken van mn watermarble, en dat deed ik deze keer gewoon weer 😅. Beide keren vond ik de watermarble zelf niet speciaal genoeg om los op de foto te zetten en daar had ik bij het uitkiezen van de foto’s spijt van. Ga ik het leren? Waarschijnlijk niet.

Apparently I don’t learn for my mistakes. Last week I forgot to take pictures of my watermarble, and I forgot to do that this week too 😅. Both times I didnt think the watermarble itself was that special. And while editing the pictures I started to regret that. Will I learn? I’m not sure.

So I started out with the nailart above. I wanted to try to marble with a golden holo and all I got was a crooked marble. So now I’m a little bummed that I didn’t take a picture of the marble without the stripes. But I did already do the House crest reverse stamping so I kept that and started over. And skipped the holo.

Ik begon zo, met een watermarble met goud, geel en grijs. Door de gouden holo is het allemaal hoekig en kreeg ik er geen mooie patronen in. Toch vind ik het jammer dat ik geen foto’s heb gemaakt van de marble zonder de strepen. Maar gezien ik al het wapen van Hufflepuff had gestempeld en alles ben ik opnieuw begonnen, en die nagel gelaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.