31DC2019 – 03 Geel

Ik had eigenlijk geen idee wat ik wilde maken voor geel. Ik heb dit m’n lades gerommeld tot ik een heel legertje gele lakken voor m’n neus had staan. Ik probeerde gradients, stamping en het zag er allemaal niet leuk genoeg uit. Uiteindelijk begin ik met een zilveren lak. En toen ging het beter.

Ik bracht geen basecoat aan, maar direct de zilveren lak. In mijn ervaring verkleuren lichte metallic lakken zoals goud en zilver je nagels niet. Ik liet dat goed drogen, maar meestal is 1 laagje na 10 minuten wil droog. Ik bracht liquid latex aan ronde m’n nagels op mn huid, een zocht naar een leuke nail vinyl. Ik drukte het goed aan, en begon met een gradient.

Dat ik de vinyls aandrukte mocht niet zo baten, want aan de randen liep de lak er gewoon onder. Ergens heeft het ook wel wat. Ik vond het beetje oranje wel grappig zo aan de randjes. Jammer genoeg naam ik wat zilveren lak mee toen ik de vinyl eraf haalde.

2012 – 2013 – 2014 – 2015 – 2016 – 2017 – 2018

Ik vond dat de nailart nog niet af was. Ik bracht een laagje topcoat aan een daar over maakte ik een randje blauw. Ik dacht dat dat een leuk contrast zou geven en ik vind het wel geslaagd. Helaas valt het oranje van de gradient nu weg.

Comments

  1. Reply

    I like this. The blue is a nice touch 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.