31DC2019 – 13 Animal Print

Vorig jaar had ik een topidee. Ik wilde graag nog zo’n idee, maar de ideen die ik van te voren had bedacht, werkte niet. Andere jaren heb ik rare nailarts gemaakt omdat ik een bijzonder dier wil namaken. Dit jaar wilde ik een nailart maken die ik bijna nooit maak. Een standaard nailart eigenlijk. Ik hou niet van zebra, of panterprint. Niet in mn kleding, en eigenlijk ook niet in mn nailart. Dus dat ik deze nailart maak vind ik voor mji ook wel een stap.

So last year I had a brilliant idea, and I wanted to get another. But none of my idea’s worked on my nails. Each year I want a special kind of animal print and it makes for the weirdest nailarts. This year I decided to do I nailart I barely ever do. I don’t like zebra, or pantherprint. Not in my clothing, or in my nailart. So doing this is a big step for me.

2012 – 2013 – 2014 – 2015 – 2016 – 2017 – 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published.