31DC2020 – 21 Inspired By A Colour

Dit is toch altijd weer een uitdaging. Sowieso vind ik dit een apart thema. Nadat je de challenge bent begonnen met 7 kleurthema’s, doe er nog maar eentje. Nou is dit een thema wat een aantal jaar geleden werd geïnterpreteerd als geinspireerd door een nagellaknaam. nou hebben nagellakken steeds vaker hele leuke namen. Maar toch hebben een hoop nagellakken een naam waar ik niet zo veel mee kan. Of niet geinspireerd door word. Want ‘Shine on me’ is wel leuk, maar hoe beeld je dat leuk in een nailart uit? Toen ging ik door mn recente aankopen die ik nog nooit heb opgehad, en kwam een magnetische lak van Masura tegen. In de sale gekocht en pas bij het schrijven van dit artikel bedacht ik me dat deze magnetisch was. Oeps.

Laat ik beginnen bij de lak. Deze heet The Pyramid of Cheops en komt uit de precious stones collectie. Ik pakte deze uit de la en dacht ‘wat een mooi bronze kleurtje’. Mooi metallic en dekt in 3 laagjes. Er zit wel een hele bijzondere duochrome shimmer in, maar toen ging er nog geen belletje rinkelen. Ik was echt straalvergeten dat deze magnetisch was.

Want magnetisch ziet de lak er namelijk zo uit. Ik heb deze magneet erbij gebruikt, want je hebt wel een sterkere magneet nodig om een patroon erin te krijgen. Mn magneetjes van essence en de action werkte niet. zelfs die van essie werkten niet.

Voor de nailart heb ik de magneet dus niet gebruikt. Ik heb twee laagjes van de lak aangebracht. Daarover een gouden en een zwarte lak gedrybrusht en daarover gestempeld met MoYou Explorere plate 2.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.