31DC2018 – Overview

Is het alweer oktober? Is de challenge echt voorbij? Ergens vind ik het jammer, en ergens ben ik wel een beetje opgelucht. Elke dag nailart maken is toch wel veel. Ik was een beetje vergeten hoe leuk ik nailart maken ook al weer vond. Ik kan niets beloven, maar ik wil wel gaan proberen om minstens 1x per week weer een nailart te maken. Iets met goede voornemens die vrij snel de deur uit gingen. 31 thema’s, 31 nailarts. Jaar 7 alweer. Ik ben weer retetrots op een aantal nailarts en hoe vaak ik ook zei dat ik geen nailarts online wilde zetten waar ik niet blij mee was, heb ik dat toch gedaan. Tijdsdruk is soms een bitch. In plaats van alle grote foto’s onder elkaar, heb ik een overzicht gemaakt met thumbnails. Als je op de foto klikt ga je naar die blogpost en kan je ook meer foto’s bekijken.

01 Rood
02 Oranje
03 Geel
04 Groen
05 Blauw
06 Paars
07 Zwart Wit
08 Metallic
09 Regenboog
10 Gradient
11 Polka Dot
12 Stripes
13 Animal Print
14 Floral
15 Delicate
16 Geometrisch
17 Glitter
18 Half moon
19 Galaxy
20 Watermarble
21 Inspired by a Colour
22 Inspired by a Song
23 Inspired by a Movie
24 Inspired by a Book
25 Inspired by Fashion
26 Inspired by a Pattern
27 Inspired by Art
28 Inspired by a Flag
29 Inspired by the Supernatural
30 Inspired by a
Tutorial
31 Recreate A Mani You Love

Er zijn er 9 die er voor mij bovenuit springen. Ik heb een aantal nailarts gemaakt die ik al een tijdje wilde maken. De regenboog nagels wilde ik eigenlijk al een paar jaar terug maken, maar die mislukte steeds. Zo was het een verrassing dat ik dus nogsteeds beter ben geworden ook al heb ik dit jaar weinig nailart gemaakt. De uiltjes wilde ik al een tijdje maken en die vind ik vrij goed gelukt. Met alle rosenkwarts en graniet nailarts die ik voorbij zag komen op instagram wilde ik ook meer nailart maken, maar het toch niet kopieren. Dus vind ik het wel leuk dat ik een eigen manier heb gevonden van edelstenen nagels. Ik ben blij dat ik het watermarblen niet verleerd ben en de galaxy nagels waren voor mij een grote verrassing. Ik wilde een vrolijke, felgekleurde nailart maken voor galaxy nagels, en dat is gelukt. Hij is zoveel mooier geworden dan ik dacht.

01 Rood
09 Regenboog
13 Animal Print
16 Geometrisch
19 Galaxy
20 Watermarble
22 Inspired by a Song
26 Inspired by a Pattern
31 Recreate A Mani You Love

Maar dat vind ik het leukste aan de challenge; de thema’s worden niet anders, maar ik wil andere nailart met hetzelfde thema maken. Mezelf pushen op een andere manier te denken. Bij een aantal nailarts is me dat goed gelukt, bij andere zit ik er nog heel erg in vastgeroest. Ik vind het leuk om te zien dat ik nogsteeds vooruit ga. Dat ik nogsteeds beter word. Ook met foto’s maken heb ik het idee. Mn wijsvinger nagel hangt met lijm bij elkaar, maar ik ben zo blij dat deze niet gebroken is. Mn nagels zijn nu zo veel langer dan toen ik begon met de challenge, maar ik wil ze niet korter vijlen.

Welke nailart vind jij het mooiste geworden?

Leave a Reply

Your email address will not be published.