31DC Nopes 15 – Inspired by Fashion

Meestal is Fashion wel een thema waar ik mee uit de voeten kan en heb ik meerdere items klaarstaan waar ik inspiratie uit kan halen, maar dit jaar kwam de inspiratie maar moeilijk. Ik had meerdere items klaarstaan, maar een leuke nailart maken is soms niet zo eenvoudig. Ik vind dit idee heel erg leuk, en ook zeker leuk om mijn sand lakken weer eens uit de kast te halen voor het glittereffect.

So usually Fashion is a theme I like doing. I generally have several outfits worn by celebs I’d like to recreate. But sometimes it’s not that easy. I like the idea for this nailart and I love that I got to use my sand polishes once again. But it’s missing something.

Comments

  1. Reply

    That looks great 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.