2e Advent – Snow

Ik heb echt geen idee waar mn week heen is. Hoe dan. *Poef* week weg. Misschien komt het omdat ik weer eens al mn knutselspul op tafel heb gelegd en kerstkaarten heb gemaakt. Ik heb het idee dat ik er 2 avondjes aan heb gezeten, maar nu ik toch iets meer overna denk.. zou dat eigenlijk best 2 dagen en 2 avondjes kunnen zijn. Wups. Ik dacht dat ik nu best wel wat meer nailart zou kunnen maken, maar dat was niet het geval.

I don’t know where my week went. I wanted to make another christmas nailart somewhere in the middle of the week, but I didn’t. I made christmas cards instead. Which took way longer than I anticipated. But just in time for the second Advent sunday are my red and white snow and icicle nails.

Comments

  1. Reply

    That looks great. I love the Kiko 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.