31 DC 2021 – Special Edition

Het is eind augustus, dus mijn hoofd staat al een paar weken op inspiratie modus. Het is bijna september, dus de 31 Day Nail Art Challenge gaat weer bijna van start. Even serieus. Ik doe deze challenge dit jaar voor de TIENDE keer. Hoe dan? De reden dat ik deze challenge zo graag doe is, dat mn nailart skills er elk jaar door vooruit gaan. Het is enorm intens. Elke dag een nailart maken en dat een maand lang, is gewoon veel. En toch ben ik zo blij dat ik het ieder jaar weer doe.

En omdat ik dit jaar iets bijzonders wil doen, ga ik het dit jaar nog een extra thema overheen gooien; namelijk Harry Potter! Ik geloof niet dat er iemand is die dat erg zal vinden, want er zijn hordes HP fans. Dus ik heb ook speciale HP templates gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.