31DC – Inspired By A Colour – Mermaids

Ik weet nooit zo goed wat dit thema inhoudt. Een paar jaar geleden zag ik bij Chalkboardnails dat ze een nailart maakte geinspireerd op de naam van een nagellak. En dat vond ik wel een goede. Welke lak zou ik dit jaar gebruikten? Ik besloot er twee te kiezen.


Deborah Lippmann – Mermaid’s Dream, of Mermaid’s Kiss stonden een tijd lang hoog aan mn verlanglijstje. Dus toen ik ze in de sale bij de Bijenkorf tegenkwam en ik niet kon kiezen, nam ik ze beiden maar mee. Ik betaalde toen 15 euro per stuk. Nogsteeds vrij veel, maar dat was met 50% korting als ik me het goed herinner. Dus nam ik ze beide maar mee ipv te kiezen. Ik wist dat ik de lakken nooit meer voor zo’n prijs tegen zou komen. En zijn ze niet prachtig. Ik besloot een gradient te maken met deze lakken.

Ik versierde mn nagelranden met zeepaardjes, schelpen, zeesterren, parels en glitters. De meeste ervan komen uit dit nagelwiel van Born Pretty Store.

Comments

  1. Reply

    Wat een mooie nailart, wauw! Ik vind die mermaid trend zo leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.