31DC – Inspired by the Supernatural

Ik loop een beetje achter. Ik heb de laatste paar dagen eigenlijk geen zin gehad om na te denken over nailart terwijl ik afscheid nam van mn oma. Ergens vanavond begon het te kriebelen om toch weer verder te gaan. Ik wist het even niet met dit thema, want het voelde niet gepast om spookjes op mn nagels te maken. Ik besloot het thema letterlijk te maken gezien ik groot fan ben van de serie Supernatural. Ik wilde een beetje een stoere achtergrond maken. Ik begon met donkergrijs. Daar deed ik de Essence Granite Rocks topcoat over (wat eigenlijk vrij weinig deed). Daarna heb ik met eerst met lichtgrijs en daarna met zwart mn kwastje steeds heel goed afgeveegd, dat het voelde dat er eigenlijk geen lak meer aan de kwast zat, en daarmee over mn nagels geveegd. Daarmee krijg je een soort staalborstel effect wat wel heel goed past bij de stoere Winchester broers. Daarover maakte ik een aantal symbolen die in de show voorkomen.Comments

  1. Reply

    Hoi Lin,
    Heb je de granite rocks topcoat wel direct over je natte nagellak aangebracht, bij mij werkt hij nl wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.