Wishlist 2022

Dit jaar wil ik weer van alles. Vooral op vakantie en dingen doen. Naast een carriere wissel, wil ik toch weer genoeg spulletjes. Zo heb ik nog een paar boeken (graphic novels van the witcher) op de lijst staan, nog nieuwe hobbiespullen (houtsnijmiddelen). Ik wil vooral een hoop naaiprojecten doen, skiles volgen, en leuke dingen doen.

Voor skien heb ik een hoop spullen, maar ik baalde toch wel dat ik mn skibril kwijt ben geraakt op de eerste dag. Dat was wel veel relaxter dan een zonnebril. Ik had een bril van Sinner en die paste precies onder mn helm. Ik hoop dat alle brillen dat doen. Maar wat ik nog wel graag wil is een cat 2 en cat 3 bril. Een voor slecht weer en een voor zonnig weer.

* Skibril Cat 2
* Skibril Cat 3


Whaa, de nieuwe Harry Potter legosets van 2022 zijn allemaal gaaf. In het verleden vond ik de helft gaaf, maar nu echt allemaal.

* Sets van dit jaar die ik nog wil:
76389 Zweinstein™ Geheime Kamer €139,99
76395 Zweinstein™: Eerste vliegles €29,99

* Sets vanaf 1 juni 2022
76398 Zweinstein™ Ziekenhuisvleugel €49,99
76408 Grimboudplein 12 €129,99
76403 Het Ministerie van Toverkunst™ €99,99
76407 Het Krijsende Krot & De Beukwilg™ €89,99
76401 Zweinstein™ Binnenplaats: Sirius’ redding €49,99
76400 Zweinstein™ Rijtuig en Thestralissen €19,99

Er is geen Wizards Unite meer, maar als het goed is komt dit jaar met kerst Hogwarts Legacy uit. Een spel voor sowieso PS, maar ik geloof ook voor Xbox en Steam/Epic op de PC. Ik weet niet of ik het op de switch zou willen.

* Hogwarts Legacy

Op werk had ik een Microsoft Surface Pro, en ik mis dat ding toch wel een beetje. Het werkte heel makkelijk en was heel compact. Het switchen tussen tablet en laptop was vooral fijn. Dus ik ben op zoek gegaan, want ik wilde iets vergelijkbaars, maar zonder dat prijskaartje. Ik weet niet precies welke versie ik had, maar ik was niet van plan tussen de 1200 en 2000 euro uit te geven.

Ik ben uitgekomen op de Samsung Galaxy Tablet S7. En dan wel in het brons. Zo te zien heb ik deze net op tijd kunnen kopen via Media Markt en ik wilde graag een hoesje met toetsenbord. Maar wel eentje die makkelijk los te koppelen is. Dus dit hoesje heeft een achterkant, met standaard en handige flap voor de stylus, die magnetisch aan de achterkant kan klikken waar deze draadloos oplaadt. Het toetsenbord kan je makkelijk aan de onderkant via 3 pinnetjes via een magnetische aansluiting kan aanklikken.

* Samsung Galaxy Tab 7 met keyboard cover

Ik wil zo graag weer naar castlefest en elfia. Ik heb al een aantal dingen zo lang op mn wishlist staan dat ik ze nu maar eens moet gaan kopen.
Ik heb echt al eeuwen een riem met heuptasje op mn wishlist staan. Deze bijvoorbeeld. Daar moet ik er echt een van vinden die me aanspreekt.
Ook wil ik echt al een hele tijd een drinkhoorn hebben net als de vikingen.

Verder ben ik al tijden van plan om een viking outfit te maken. Ik wil een hemd, apron dress en jas maken. En daarvoor wil ik ook een aantal fibula’s hebben. Ik heb een set tortoise brooches gekocht via aliexpress :$ ja ja, maar ik zou toch een paar willen dat in brons of zilver gemaakt is.

* Heuptasje
* Drinkhoorn
* Fibula’s

* Tortoise Brooches (2x)

Ik ben verder echt stad en land aan het doorzoeken geweest naar echt 100% wol voor mn jurk en jas. Ik heb stof gevonden die waar 25% wol ofzo in zat en dat rekt toch nog een stukje meer dan me lief is. Maar de kleur is wel mooi.
Als ik zie wat voor prachtige stoffen reenacters soms hebben dan wil ik ook. En eindelijk heb ik die ook gevonden.

* Diamond Wol.

DECOR. Citrine Ornamental Gold Ring

Leave a Reply

Your email address will not be published.