ABC – H is for Harry Potter – Battle for Hogwarts

Ik heb op pinterest een bord vol met Harry Potter artwork en ik wilde deze nailart echt al tijden maken. Ik had gedacht een keer tijdens de #31DC maar daar is nooit van gekomen. Ik was echt al een week van plan om deze nailart te maken en dan mss te bewaren voor 2 mei. Dat zou echt perfect zijn. Maar daar kwam eigenlijk pas vandaag, 2 mei, van. Als eerbetoon heb ik nog even The Deathly Hallows part 1 en 2 gekeken tijdens het maken en bewerken van de foto’s. Dat The Dark Mark boven het kasteel zweeft is in de film grijs net als de wolken, maar is in de boeken (en 4e film) groen. Ik vind het artwerk van Allie Ohman echt heel gaaf. Hier is haar Etsy shop waar je het werk kan bestellen als je wilt. Ik vind mn nailart denk ik leuker zonder kasteel dan met.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by catherinelopez (@catherinelopez1217) on

Comments

  1. Reply

    Wat gaaf gedaan!

  2. Reply

    Great manicure! Amazing 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.