12 Days of Christmas – 01 Let It Snow

Ik ben nog niet klaar met de ene challenge, of ik maak alweer een nieuwe voor mezelf. Ik was laatst mijn imageplates aan het ordenen en kwam toch wel een aantal kerst plates tegen en die had ik al een tijdje niet gebruikt. Jammer toch eigenlijk. Dus dit jaar wil ik maar gewoon wat meer kerstnailarts maken.

In Amerika heb je de twaalf dagen van kerst en dat vond ik wel een heel leuk idee. Ik weet niet of het nou twaalf dagen voor of van kerst zijn. Ik heb kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag wel meegeteld in die twaalf dagen.

In order for me to push myself a little I’ve decided to drop the Challenge for now and to make some more christmas nailart. No difficulty, or stress to make the best or the most beautiful. I like doing the Advent nailarts and I have so many ideas and see so many beautiful nailarts on instagram that I want to do more too. Get more in the Christmas mood. So I’m making nailart the 12 days before/of Christmas.

A little bit about how I celebrate Christmas. My mom is from the Czech Republic (Czechia? why tho?) and I’m Dutch. Christmas for me is on Christmas eve. Alwasy the 24th of December. In the Netherlands we don’t have Christmas and boxing day; we have First and Second Christmasday. So counting the 26th als my 12th day; my Twelve Days Of Christmas start on the 15th and from that day you’ll see a christmas nailart every day.

Comments

  1. Reply

    That is stunning. I love the base 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.