12 Days of Christmas – 12 – Frosty the snowman

Als laatste nailart in deze reeks wilde ik iets leuks, moois, met de hand tekenen. Maar iets met tijd en ik koos voor een makkelijke manier die ik weinig kies; decals. Ik heb van alles in mn mapje met nagelstickers, tapejes, vinyls en dergelijke zitten. Ik koop het en doe er dan nooit meer iets mee. Ik vond dat het gewoon tijd werd om iets ervan te dragen, want het was wel heel schattig.

 

For my last christmas nailart for this 12 days of christmas thing I made up I wanted to make something pretty. In between Christmas and life I chose the easy way out. I opted for decals I’ve had for a couple of years but never used because they’re so pretty. Time to use them! I really love how it turned out. Really simple and quick and easy.

Comments

  1. Reply

    OMG I am in love with this mani! Great work 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.