31DC2019 – 30 Inspired By A Tutorial

AL vanaf het begin van de challenge wist ik wat voor dit thema wilde maken. Fluid art. Ik had een filmpje gezien hoe je zelf een spotted topcoat kan maken, ik had zelfs een zelfde soort haarserum gevonden. En toen lukte alles voor geen meter. Toen er een grote roze nagellakvlek op een van mn favo jurkjes zat, werd het tijd om dat idee op te geven. Maar gelukkig had ik genoeg filmpjes gesaved op instagram om een keuze te maken.

2012 – 2013 – 2014 – 2015 – 2016 – 2017 – 2018

Iemand die ik al een hele tijd volg en bewonder is Coyarose. Nicoya is zo goed in realistische nailarts. Appels, bladeren, stenen, fruit. En op beide handen! Iedere foto is van een van dr handen en die wisselt ze steeds. Ze laat zien dat je geen lange nagels nodig hebt (wat misschien een haartje makkelijker is met langere nagelbedden), en ze maakt eigenlijk altijd wel een filmpje van hoe ze het maakt. Genoeg om uit te kiezen dus. Ik koos deze hele schattige cactussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.