New In – Lucardi Sieraden – Regal Horloge en Guess Armbandje

Tot een paar jaar geleden waren al mijn sieraden zilverkleurig. Dat vind ik mooier dan goudkleurig, maar sinds een paar jaar zie je steeds meer roségouden sieraden op de markt, en die vind ik nog mooier. Winkels zoals Lucardi maken dat veel toegankelijker. Dus toen ze me vroegen of ik iets wilde uitzoeken, wist ik precies wat ik wilde hebben.

Guess Roséplated armband met Swarovski kristallen


Als eerste viel mijn oog op dit mooie armbandje. Ik vind deze echt prachtig. Ik hou van fijne sieraden. Het sluitinkje is wat groffer qua schakels, maar anders wordt dichtdoen wel echt onmogelijk. Ik vind het heel prettig dat de armband een kettinkje heeft. Zo vormt deze zich precies om je pols en voelt echt heel licht aan en voel hem bijna niet zitten.

Er is wel over nagedacht dat het plaatje met ‘GUESS’ en met de swarovski kristallen al gebogen is, zodat deze met de bolling van je pols meevormt. Aan het uiteinde van de armband zit een hangertje in de vorm van een driehoekje waar het logo van Guess opstaat. Ik vind het wel handig om aan vast te houden bij het dichtdoen.

 


 

Regal mesh horloge met rosékleurige band


Ook koos ik een horloge uit. Ik draag niet zo vaak een horloge, maar deze vind ik echt prachtig. Ik vind het een vrij simpel ontwerp en daarom juist mooi. Ik hou niet van al te veel steentjes en versieringen aan een horloge. De wijzerplaat is vrij groot, maar heel duidelijk door de witte achtergrond. Je ziet heel makkelijk hoe laat het is. Alleen twaalf uur heeft een dubbel streepje en de rest van de uren zijn aangegeven met een enkel roségouden streepje. Ook een mooi detail vind ik dat de wijzers een wit streepje hebben.

Ik vond het horloge vooral ook mooi omdat de band van roségouden metaal is. Het is een soort netje. Ik vind het mooi bij elkaar passen, maar soms vind ik het bandje nogal stijf. Doordat het metaal is zal het niet naar je pols gaan staan. Maar je kan het horloge wel precies passend maken. Het is misschien niet helemaal goed te zien op onderstaande foto, maar je haakt het ene bandje in de sluiting en dan klik je een kapje in de sluiting. Het gedeelte waar je in klikt kan je omhoog klappen en dan kan je de sluiting verplaatsen tot wanneer het precies past en dan moet je deze weer naar beneden duwen. Zo zorg je ervoor dat het horloge precies past.

Voor iemand die weinig horloges draagt vind ik het nog best zwaar, maar dat is misschien een kwestie van wennen. Ik vind het niet te groot, maar soms past mn mouw er niet helemaal fijn omheen of voor. Ook wilt er nog wel eens een haartje tussen een schakel van een bandje komen. Zei ik al dat ik weinig horloges draag? Ik hoop dat daar met dit mooie roségouden uurwerk snel verandering in komt. Ik vond het zeker al handiger om op een horloge te kunnen kijken dan steeds mn telefoon uit mn zak te halen.

Ze hebben nog veel meer leuke sieraden van meer merken. Je kan online kijken of bij een van hun filialen.

Wat is jouw laatste aankoop qua sieraden geweest? Welke kleur sieraden draag jij het meeste?