Zoya Harper & Miss Sporty 490

Ik kreeg een hoop reacties op de zoya lakken die ik had gekocht. Zoya is toch een vrij onbekend merk in Nederland en ik vind het ook een prijzig merk. 14 euro voor een flesje is toch een hoop. Beetje net als OPI vind ik. Daarom wil ik er alleen bijzondere lakken van en geen creamy lakjes en Harper vind ik toch best bijzonder.


Miss Sporty – Lasting Colours – 490

Ik heb het even getest, maar met 3 laagjes dekte Haper nog niet. Ik weet niet of ik baal of niet, want de glitters erin zijn wel heel mooi. Ik besloot Harper te lakken over een soortgelijke lak. Van de week kocht ik deze lak van Miss Sporty. Deze dekt met twee dunne laagjes en droogt vrij snel. Ik ben verbaasd. I like.


Kijk dan de naar de glitters in het flesje. Zo pretty.


Misschien is het zo door de lak van Miss Sporty wat meer koraal dan roze. Maar als ik alleen Harper op mijn nagels doe blijf ik mijn nagelranden zien. Dat vond ik afleiden en niet zo mooi staan. Ik heb twee laagjes van Harper over 490 gedaan. Het ziet er wel een beetje dikker uit, maar het kan zijn dat dit nog niet helemaal droog is.Harper komt uit de Tickled and Bubbly collectie en deze collectie bevat deze lakken in andere kleuren, maar wel met dezelfde glitters erin. Deze kost 12,50 bij pretty polish. Miss sporty kost 2,49 bij etos en dirx drogist.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Dat lakje van Zoya is echt prachtig.
  Liefs, xxx
  beautyforgirls recently posted…Weekly Beauty Question #172My Profile

 2. Reply

  Wauw die glitters zijn mooi! <3
  Manon recently posted…Max & More – Concealer Stick (Light Beige)My Profile

 3. Reply

  wauwie πŸ˜€ mooie combinatie :3
  femketje recently posted…Catrice Viennart LE Polishes!My Profile

 4. Reply

  Leuke combinatie, dat lakje van Miss Sporty is ook erg mooi!
  Ilse recently posted…Herfst nailart #3My Profile

 5. Reply

  Prachtige lak die van Zoya <3
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…P2 *Hurry Up!*My Profile

 6. Reply

  Wat een mooie combinatie!
  Beau recently posted…The Body Shop Japanese Cherry blossom shower gelMy Profile

 7. Reply

  Oeh dat lakje van Zoya!
  Jessica recently posted…Studeren #1My Profile

 8. Reply

  Prachtige combi, dat Zoya lakje heb ik ook. Die is echt pretty!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…VipBox November 2014My Profile

 9. Reply

  Jammer dat ie niet dekt! Lijkt inderdaad ook wel een beetje sheer in het flesje. Maar wauw, wat een prachtige combi zeg. Erg mooi!
  NailTalk recently posted…Trind – Time for Treats LE – Prt. 2My Profile

 10. Reply

  Erg mooie lakjes!
  Nicole recently posted…P2 Sand Style nailpolish & Glow topcoatMy Profile

 11. Reply

  Wat een mooie lakjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge