YT || Amazing: Gesneden Kaarsen

Ooit heb ik wel een How it’s made filmpje gezien over hoe ze kaarsen snijden. Laatst kwam ik ’em weer tegen op youtube en ben gaan doorklikken. met open mond heb ik naar filmpjes zitten kijken. Ik wil ook zulke kaarsen!

Tijdens het kijken van filmpjes kwam ik ook deze tegen met een kit voor thuis.. voor slechts $395 of een basic pro kit.. voor slechts $595. Gelukkig verzenden ze overal heen, dus als je geld over hebt :’)

Nu wil ik ook iets met kaarsen gaan doen! Ik heb eens rondgekeken naar sites waar je die kaarsen kan bestellen. Op eBay kosten ze makkelijk $30, op Etsy ook ongeveer en hier een poolse webshop die iets minder rekent; volgens google is 25 zloty ongeveer 5 euro. Ze zijn gewoon zonde om aan te steken, maar ik wil er een! of twee!

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Holy moly! Dat is gewoon een kunstvorm πŸ˜€

 2. Reply

  Ik heb ze wel ‘s gemaakt, niet zo heel uitgebreid maar wel dat idee, is leuk om te doen!
  En ik heb ze wel ‘s in Amsterdam gezien in een giftshop. Weet niet of ze ze daar nu nog hebben of dat die winkel er ΓΌberhaupt nog is :S Al lang niet meer geweest πŸ™‚

 3. Reply

  Wauw, dit is echt supermooi !

 4. Reply

  Ik heb dat eerste filmpje even gezien, wat super!

 5. Reply

  vroeger toen wij altijd naar Frankrijk ging gingen we ook naar een kaarsenmaker/fabriek, was zo leuk om te zien en na afloop mochten we dan zelf een kaars maken, zo geweldig om te doen

 6. Reply

  zo dat is knap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge