Yes Love || Topcoat, Suede W03 & Shiny Glitter 31

Yes Love heeft verschillende soorten nagellak. Naast Speckled lakken, normale creamy lakken, matte glitter, neons, heeft Yes Love ook Suede lakken en Shiny Glitters.

Shiny Glitter 31


En of deze shiny is. Het is wel inderdaad een glitter, want om het dekkend te krijgen heb ik vier laagjes glitters aangebracht. Maar het resultaat is prachtig. De lak droogt vrij rap en is dan echt supershiny. Je voelt geen losse glitters, maar het is 1 geheel. Echt zo pretty. Ik had mazzel dat ik wat zon had, zodat ik de lak op zn mooist kon laten zien.

Suede W03


Wat ik van de suede lak moest verwachten wist ik niet helemaal, maar ik vind deze finish echt super. Wat het verschil is met matte kan ik niet helemaal zeggen. Het is vergelijkbaar. Wat deze lak bijzonder maakt, zijn de glasflecks die erin zitten. En omdat deze in meerdere kleuren (zilver, rood en roze) geeft het de lak diepte, ook al droogt deze zo matte op. Dit zijn twee laagjes. Het duurt eventjes voordat je de suede finish compleet ziet.

Mocht je nou niet zo van de suede finish houden, kan je heel makkelijk een topcoat over de lak heen aanbrengen. Hiervoor gebruikte ik de Yes Love topcoat. Deze brengt fijn aan, is een beetje aan de dunne kant, maar daardoor heb je er niet zo veel van nodig. Ik was verrast door de droogtijd. Deze is namelijk sneller dan ik had verwacht. Het is geen sneldrogende topcoat, maar is met 10 minuten tot een kwartier ook helemaal droog.

Ik swatchte al eerder een shiny glitter (en ook een matte glitter) Yes love paars en witte glitter. Deze kosten €2,50 in de webshop en als je 3 lakken koopt, betaal je er maar 2.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind vooral de roze erg mooi! Inderdaad een bepaalde diepte en toch mat, bijzonder!!

 2. Reply

  De gouden vind ik heel erg mooi,

 3. Reply

  Beide zijn super pretty :3

 4. Reply

  Ik vind ze stuk voor stuk erg mooi!

 5. Reply

  Prachtige lakjes!Ik vind de goud kleurige heel mooi.

 6. Reply

  Ik vind ze enorm mooi! πŸ™‚

 7. Reply

  Is voor mij de eerste keer dat ik iets over dit merk hoor/lees. Zien er goed uit.

 8. Reply

  Wat een prachtige lakjes, erg mooie shimmers ook.

 9. Reply

  oh wat prachtig. I love it!

 10. Reply

  Mooi lakjes, vind het shiny glitterlakje een mooi effect geven.

 11. Reply

  Die eerste is echt super mooi.
  Liefs, xxx

 12. Reply

  Prachtige lakken!

 13. Reply

  Oeh die suede lak is erg mooi! Ik heb zelf een blauwe maar deze springt er ook echt uit πŸ™‚

 14. Reply

  Wauw, echt mooie kleuren! Wel jammer dat je vier laagjes nodig hebt voor de gouden.

 15. Reply

  vooral de laatste kleur vind ik erg mooi! Al heeft dat gouden ook wel wat

 16. Reply

  Ze zijn allebei geweldig!

 17. Reply

  Wauw! Ben aardig onder de indruk van de lakjes, erg mooi!

 18. Reply

  Wauw, die zijn super mooi!

 19. Reply

  Mooie lakjes! Ik zag dit ‘merk’ op mijn honeymoon in Lanzarote veel (helaas veelal verkleurd en met pigment op de bodem). Leuk dat ze nu ook hier verkrijgbaar zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge