Yes Love – T6, W33 en W865

Grote favoriet afgelopen tijd zijn de felle kleurtjes van Yes Love. Als je goed kijkt zie je op onderstaande foto al een lijntje net boven de merknaam ipv dat het flesje nog vol is. Komt omdat ik er al meerdere nailarts mee heb gemaakt. Hoogste tijd om ze eens te swatchen!

W865

Ik weet niet zo goed hoe ik de kleur moet omschrijven. Een hele intense peach? Al neigt deze wel meer naar oranje dan naar peach. Ik vind het een supermooie zomerse kleur die van je nagels afknalt. Dit zijn drie dunne laagjes. De lak is trouwens onwijs shiny. Geen verkooptuurkjes met ‘gellak zonder lamp’, maar gewoon mooie glossy lak voor een topprijs.

T6

Wederom een supermooie zomerse lak. Ook deze is lekker intens en lijkt een beetje roze op de foto’s, maar is stiekem lila met een beetje roze ondertoon. Dit zijn twee laagjes en ook deze is lekker glossy.

W33

Dit is weer zo’n lastige felle lak. Lastig omdat ik de kleur echt moeilijk mooi kon vastleggen. In het echt is de lak veel meer roze. De lak droogt semi matte op. De foto in de zon hieronder is meer zoals je em op je nagels ziet. Dit zijn drie dunne laagjes en omdat deze matte is droogt deze iets langzamer dan de rest.

Ik hou van Yes Love. Op de markt krijg je deze voor 1,75 per stuk geloof ik en meestal 3 voor 5 euro. Soms kan je ze ook 4 voor 5 euro vinden. Superveel kleuren, finishes, glitters, noem maar op. Enige verwarrende zijn de namen. Ik kan nooit onthouden welke ik al wel of niet heb.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een toffe kleurtjes!
  Nicole recently posted…Buy this not that: Eyeshadow editionMy Profile

 2. Reply

  W7 heeft erg mooie lakjes
  Mandy recently posted…Swatches | Catrice Nagellak Doll’s CollectionMy Profile

 3. Reply

  Oeh, T6 is erg mooi!
  Squeaky Q recently posted…Swatches – Cirque Colors: The Awakening CollectionMy Profile

 4. Reply

  Ik vind W865 wel heel erg mooi! Jammer dat ze geen leuke naam hebben
  Manon recently posted…Incoco Nail Polish AppliqueMy Profile

 5. Reply

  Wat een prachtige tinten allemaal, lekker zomers! En ik ben verliefd op je nagels.

 6. Reply

  eigenlijk had ik het niet verwacht toe ik ze in het flesje zag zitten, maar de eerste vind ik heel erg mooi!
  Petra recently posted…Miss Sporty Peel off Base coat..My Profile

 7. Reply

  Wat een prachtige lakjes! Ik vind ze alle drie erg mooi!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Shoptip Hema ♥ Mason Jar drinkbeker ♥ Ananas cocktail roersticksMy Profile

 8. Reply

  Heerlijk zomers en vrolijk! Vind de eerste echt prachtig!
  NailTalk recently posted…Tip: Siliconen bakmatMy Profile

 9. Reply

  Ik vind W33 heel mooi, net wat anders dan een standaard rood of roze. Jammer dat ze geen namen hebben, dat maakt het onthouden zo veel makkelijker.
  Akosua recently posted…De aantrekkingskracht van Limited EditionsMy Profile

 10. Reply

  Gaaf!
  Ik hoop dat ik ze ook nog eens op een markt vind voor zo’n prijsje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge