Yes Love – Speckled – 700 Pink

Yes Love is een merk dat ik op vakantie heb leren kennen. Later kwam ik er pas achter dat het ook in Nederland verkocht wordt. Op vakantie vond ik speckled lakken. Die kon ik niet laten liggen en vandaag laat ik de eerste zien.


Illamasqua was volgens mij het eerste merk wat met zulke speckled lakken kwam. Nou zijn het opzich niet superbijzondere glitters die erin zitten, maar ik vind het zelf een supertof effect. Ik ben blij met mijn lila Illamasqua lak.

Ik heb er nu drie andere kleuren bij waaronder deze lichtroze. Illamasqua heeft niet zo’n lichtroze lak in hun assortiment, maar ik vind deze kleur wel enorm leuk. Ik draad zulke lichtroze kleuren graag. Het mooie aan de speckled lakken vind ik je dat laagjes effect krijgt omdat de lak niet met 1 laagje dekt. Je ziet dus een beetje lak over glitters heen. Dat melkachtige effect. Je krijgt het al met maar twee laagjes, want dan is de lak al dekkend.

Ik betaalde voor deze lak €5,-. Ik weet dat Yes Love bij Kuci Muci verkocht wordt. Hier zie je een overzicht van de winkels. Of de speckled lakken in nederland ook verkocht worden weet ik niet.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ziet er wel cute uit πŸ˜€

 2. Reply

  Wat een mooi lakje!!
  Liefs

 3. Reply

  Wat een bijzondere lak! Ziet er erg mooi uit. Love it.

 4. Reply

  Wat een mooie lakje! πŸ™‚

 5. Reply

  Gek genoeg doet dit lakje me denken aan ijsjes…. hij is echt prachtig!

 6. Reply

  Super lief lakje zeg!

 7. Reply

  Wat toevallig! Ik ben bezig met een ruil waarbij ik deze ga krijgen (als het goed is), hij ziet er heel leuk uit. Ik kende het merk niet, dus ik ga zeker een keer kijken in de winkel.

 8. Reply

  Wat een prachtig lakje!

 9. Reply

  Heel erg mooi!

 10. Reply

  Heel mooi lakje! Hij lijkt erg op de lakjes die ik laatst gekocht heb bij Claires, waar ik ook helemaal verliefd op ben πŸ˜‰

 11. Reply

  Super leuk lakje! Dit merk kende ik nog niet, heb meteen even op de “waar word het verkocht” link geklikt haha

 12. Reply

  Gaaf lakje, doet me denken aan deborah lipmann

 13. Reply

  Mooi en lief lakje! Lijkt een beetje op yoghurt haha!

  β™₯

 14. Reply

  Vind het er erg leuk uit zien, het merk ken ik nog niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge