Yes Love – Speckled – 578 en 19 (groen en roze)

Ik vertelde jullie al dat het leuke merk Yes Love nu online te krijgen is en dat ik daar een aantal lakjes van ontving. Ik had zelf nog een lakje dat ik moest swatches van de Speckled lakken. Vandaag een barbieroze en mintgroene speckled lak.

19


Nummer 19 is een felroze speckled lak. Jaa, zo’n lak wilde ik supergraag, maar is een lak die Illamasqua zelf niet in hun assortiment heeft. Deze lak heb ik op corsica alleen op plaatjes gezien, maar was al uitverkocht in het winkeltje waar ik ze kocht. Zo blij dat ik deze nu alsnog heb. Van deze lak zie je hier twee laagjes. Enige verschil met de speckled lak die ik van de Yes Love shop heb is dat het flesje een beetje anders is, meer verschil is er niet.

578

Waarom dit nummer in ene veel hoger is, weet ik niet, maar de kleur vind ik supermooi. Een dead on dupe van mottle is het niet, maar ik hou van die glitters. Volgens mij hebben de illamasqua lakken iets minder glitters, waardoor ze minder stapelen. Hier zie je twee laagjes van 578. Oplossing zou zijn om je nagels eerst mintgroen te lakken en daarover 1 laagje van deze lak. Deze Yes Love speckled lakken drogen gelukkig vrij rap.

Andere speckled lakken die ik geswatched heb zijn deze felle blauwe 2905 en lichtroze 700 speckled lak. De lakken kan je hier kopen voor het kleine prijsje van €2,99 per stuk. Net zoveel als een Catrice lakje eigenlijk. En als je je bestelling bereid bent op te halen bij een kiala punt bij jou in de buurt, betaal je maar 3 euro verzendkosten. Kiala werkt alleen maar met ‘pakje gemak’. Handig als je de hele dag werkt en je dus niet thuis bent. In de yes love shop kan je je dichtsbijzijnde kiala punt vinden.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie lakjes!! Ze lijken een beetje op spotty van de primark.

 2. Reply

  Wat zijn dit leuke lakjes, vind de roze het mooist

 3. Reply

  Wat een super mooie lakjes!

 4. Reply

  Wauw, wat een ontzettend leuke kleurtjes!

 5. Reply

  Allebei enorm pretty! πŸ™‚

 6. Reply

  prachtige lakjes, toffe kleurtjes!

 7. Reply

  Wat een prachtige swatches weer! ^^

 8. Reply

  De lakjes van Illamasqua gaan maar niet uit mijn hoofd, maar ik vind ze echt te duur. Dit zijn leuke budget alternatieven en goed om te weten dat ze nu ook online verkrijgbaar zijn!

 9. Reply

  Oooh ik ben er helemaal verliefd op! Allebei! Wat een prachtige lakjes!

 10. Reply

  Ahh die roze is mooi! β™₯

 11. Reply

  deze lakjes vind ik wel errug leuk! Vooral de groene

 12. Reply

  Mint groen blijft een mooie kleur als nagellak πŸ™‚

 13. Reply

  Whaaaaa die roze is echt geweldig! Love it!

 14. Reply

  Wat een leuke lakjes, ik kom deze ineens weer overal tegen, van allerlei merken. Helaas verzenden ze niet naar BelgiΓ« πŸ™

  1. Reply

   Beste Bianca,

   Je kunt deze leuke lakjes gewoon bestellen hoor voor belgie, selecteer bij afrekenen voor bezorging via PostNL (6,75). Dan zorgen wij dat ze bij jouw bezorgd worden in Belgie! We hebben ook mister cash als betaal methode.

   Gr.
   Yeslove-Shop

 15. Reply

  Prachtige lakjes, vooral die roze!

  β™₯

 16. Reply

  De roze lak is erg mooi πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge