Yes Love – Speckled – 2905

Yes Love is een merk wat vrij nieuw voor mij is. De flesjes doen me denken aan Nubar, maar dan met een shiny dop. Ik wilde deze lak heel graag vanwege de glitters.

Ik werd al een tijdje geleden verliefd op de I’mperfection lakken van Illamasqua. De kwarteleitjeslook op je nagels. Ik dacht dat het maar een kwestie van tijd was voordat alle merken dit zouden kopieren, maar dat viel echt enorm mee. Ik vind het zelf superleuke glitters en had deze graag in meer kleuren gezien. Gelukkig kwam ik in een klein lief winkeltje in Ajaccio deze Yes Love lakken tegen.

Met het lakken moet je de glitters wel een beetje positioneren, maar per druppel lak zitten genoeg glitters. Misschien wat minder van de grote glitters, en ze kleven een beetje aan elkaar, maarr ik vind de combi van kleine en grote glitters heel leuk. Ook dat je nog een beetje lak over de glitters ziet.

Ik was enorm verbaasd over hoesnel de lak droogt, wat waarschijnlijk komt door de glitters. Als je dun lakt droogt de lak sowieso sneller en voor deze lak waren 2 laagjes voldoende. Ik heb op vakantie deze lak makkelijk 6 dagen opgehad zonder chips, maar dat was wel mΓ©t topcoat. Wat wel vervelend is, is het eraf halen van de glitters. De lak lost redelijk snel op, maar de glitters blijven goed zitten.

Yes Love nagellak is te koop bij Kuci Muci. Of deze speckled lakken daar ook te koop zijn weet ik niet 100% zeker.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  oeh die is pretty πŸ˜€ mooie blauwe basiskleur!

 2. Reply

  Mooi! Ik had laatst bij Kuci Muci in Oosterhout gekeken (waar ik woon) en daar stond een heel rek vol, maar niet van deze lakken. πŸ™

 3. Reply

  Wow, 6 dagen?! Wat fijn dat de nagellak zo lang blijft zitten! Tsja, glitter nagellak verwijderen is en blijft een karweitje op zich πŸ˜‰ Ik vind de nagellak heel erg mooi!

 4. Reply

  Wat een mooie lakje, lief lichtblauw! Alleen vind ik het altijd zo jammer met deze lakjes dat de glitters niet zo glimmen, doordat er lichtblauwe lak overheen zit. Daarom vind ik transparante glitterlak weer mooier πŸ˜‰

 5. Reply

  Wat een gave lak zeg! Ik ga zeker eens kijken bij Kuci Muci. Wat kosten ze eigenlijk?

 6. Reply

  Leuk zijn deze hΓ¨! Ik heb zelf de mintgroene gekocht in Barcelona πŸ™‚ €1,-, ik was helemaal blij.

 7. Reply

  ohh wow very pretty, ik heb de groene variant hiervan, ook heel errg mooi

 8. Reply

  Wat een leuke lak! Draag je op de foto’s ook een top coat? Ik zou er zelf een dikke gel-achtige top coat over heen doen.

 9. Reply

  This is lovely!!!!!!!! wauw ben verliefd haha

 10. Reply

  Heel gaaf!! Hou van dit soort lakjes!

 11. Reply

  Wat een super mooie lak is dit πŸ™‚

 12. Reply

  Oooooh wat een ongelofelijk mooi lakje!

  β™₯

 13. Reply

  oeh amazing color! Mooie dekking ook, ik ben verliefd, jammer verkopen ze die hier in Rotterdam niet πŸ™

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge